Beers&Food Lovers

Hét weekend waar jouw bierhart sneller van gaat kloppen!

De zomer loopt ten einde en dat betekent dat er een periode aan komt vol lange broeken en dikke jassen. Waar we nu nog lekker buiten chillen, gaan we straks bij de haard binnen genieten. Ook leuk maar bij het stadsstrand van Apeldoorn houden we toch nét iets meer van de zomer dan van de winter. Gelukkig heeft SOAP nog iets heel leuks bedacht om jou nog één keer het ultieme zomergevoel te geven: Beers&Food Lovers – Hét weekend waar jouw bierhart sneller van gaat kloppen!

Ruim 20 soorten bieren

Van vrijdag 18 t/m zondag 20 september organiseert SOAP, hét stadsstrand van Apeldoorn, een speciaal weekend voor de liefhebbers van speciaal bieren en lekkere bites! Met ruim 20 soorten bieren (o.a. Buurmannenbier, Ballen Blond, Veluwse Schavuyt, Lowlander, Vedette en Kornuit), lekkere bites (o.a. pizza, pasta, broodje bal, patatje stoofvlees) en fijne deuntjes is dit dé place2be!

Met een fantastische terras uitbreiding van ruim 400 m2 én het bestaande strand terras hebben we plek voor een paar honderd mensen. We gaan speciaal voor dit weekend nog wat extra stretch tenten plaatsen zodat het bij wat minder mooi weer ook heerlijk vertoeven is op ons terras. Kids mee? Geen probleem! Bij SOAP is er altijd wat te doen voor de kids. Van XL speelblokken, één grote zandbak tot leuke springkussens en oudhollandse spelletjes. We’ve got it all!

Zie jij het al voor je? Fijn met je voetjes in het zand, speciaal biertje in de ene hand en een heerlijke bite in de andere? Lekkere beats op de achtergrond en volop gezelligheid? En guess what? Het is nog GRATIS toegankelijk ook!

Je eigen bourgondische tafel?

De toegang op zowel vrijdag, zaterdag als zondag is gratis maar mocht je met je gezin of vrienden een plekje willen reserveren dan kan dat ook! Je kunt dan de zogeheten Bourgondische tafel voor 4 personen boeken waarbij je per persoon munten krijgt voor 6 speciaal biertjes en 4 lekkere bites. De prijs p.p. is €40,-.

Details

Beers&Food Lovers
Vrijdag 18 t/m zondag 20 september
Locatie: SOAP – Apeldoorn
Adres: Vlijtseweg 100 (Ingang Zuid)
Entree: GRATIS

Openingstijden

Vrijdag 18 september van 16:00 – 23:00 uur
Zaterdag 19 september van 14:00 – 23:00 uur
Zondag 20 september van 14:00 – 23:00 uur

Vlijtseweg 100 t/m 150
7317 AK Apeldoorn

Beers & Food Lovers ApeldoornBeers & Food Lovers ApeldoornBeers & Food Lovers Apeldoorn