Seminar Circulair Bouwen

Wat moet je weten

Kennismaken met inspirerende ondernemers uit de bouwwereld?
Ontdekken wat jij kunt doen om circulair bouwen in een stroomversnelling te krijgen? Kom dan naar de tweede seminar over circulair bouwen in de reeks van 3 seminars die Impact Plek Apeldoorn organiseert op dinsdag 31 augustus, van 17:30 tot 21:30 uur.

Het programma

Wij nodigen twee doeners uit met verdiepende verhalen die, ieder op hun eigen wijze, jou meenemen in hun manier van circulair bouwen. Niet de architecten maar juist ondersteunende beroepen. Wat hebben we nodig om het echt te doen.

Daarna gaan we middels ronde tafel gesprekken aan de slag en een 6tal cases. Schuif aan om ideeën te opperen, om inspiratie op te doen of om kennis te maken met gelijkgestemden .

Je bent welkom vanaf 17:30 uur op het terrein voor plek bij onze foodtruck voor een hapje, het programma start om 19.00 uur en we sluiten de avond om 21.30 uur af.

Deelname & kosten

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Je kunt je aanmelden via het formulier. Voor de consumpties tijdens de workshop vragen wij een vergoeding. Er kan op locatie alleen met PIN betaald worden.

Locatie op Zwitsal Apeldoorn

Het seminar vindt plaats bij Plek Apeldoorn en zal bij mooi weer deels buiten plaatsvinden. Uiteraard met in achtneming van de Corona basisregels.

We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten op
31 augustus. Neem jouw ideeën, ambities en dromen mee!

Met impactvolle groet,
Impact Plek Apeldoorn

Zwitsal Apeldoorn of Online
31 augustus 2021
17:30
21:30

Vlijtseweg 100 t/m 150
7317 AK Apeldoorn

Seminar Circulair BouwenSeminar Circulair BouwenSeminar Circulair Bouwen