Seminar Impact Ondernemen

Wat moet je weten

Kennismaken met inspirerende impact ondernemers? Ontdekken wat jij kunt doen om meer impact te maken in jouw werk of ondernemerschap? Kom dan naar het eerste seminar in de reeks van 4 seminars die Impact Hub Apeldoorn organiseert op dinsdag 15 juni, van 19:00 tot 21:30 uur.

Het programma

Wij nodigen twee impact ondernemers uit met inspirerende verhalen die, ieder op hun eigen wijze, jou meenemen in hun manier van impactvol ondernemen. Daarnaast bieden wij een aantal inspirerende en prikkelende programmaonderdelen waarbij jij ook zelf aan de slag gaat om aan jouw manier van impact ondernemen invulling te geven. Je bent welkom vanaf 19 uur, het programma start om 19.30 uur en we sluiten de avond om 21.30 uur af.

Deelname & kosten

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Je kunt je aanmelden via het formulier. Voor de consumpties tijdens de workshop vragen wij een vergoeding. Er kan op locatie alleen met PIN betaald worden.

Locatie op Zwitsal Apeldoorn

Wij streven ernaar om de bijeenkomst fysiek te organiseren op Zwitsal Apeldoorn, in de buitenlucht en met in achtneming van de Corona basisregels. Na aanmelding ontvang je van ons meer informatie over de locatie en eventuele aanvullende informatie hierover.

We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten op 15 juni. Neem jouw ideeën, ambities en dromen mee!

Met impactvolle groet,
Impact Hub Apeldoorn

Zwitsal Apeldoorn of Online
15 juni 2021
19:00
21:30

Vlijtseweg 100 t/m 150
7317 AK Apeldoorn

Seminar Impact OndernemenSeminar Impact OndernemenSeminar Impact Ondernemen