Heropening Apeldoorn Padel vanaf 1 juli

Vanaf 1 juli om 10.00 uur zijn de banen weer beschikbaar om padel te spelen! De locatie wordt aangepast conform de richtlijnen en eenieder wordt gevraagd om rekening te houden met 1,5 afstand. Iedereen is van harte welkom waarbij de algemene regel geldt: Heb je klachten, kom dan pas als je weer fit bent.

Nieuw: reserveringssysteem Playtomic

Apeldoorn Padel gaat over naar een moderne en nieuwe versie van ons bestaande reserveringsysteem: Playtomic. Jij kan dan met een handige app banen reserveren en betalen, medespelers uitnodigen en direct de kosten delen, wedstrijden organiseren, je ranking bijhouden etc. Deze app is ook bruikbaar voor andere padelclubs in Nederland en buitenland (handig op vakantie, zeker in Spanje!). Meer info volgt snel, zodra het systeem volledig inzetbaar is.

Nieuw: andere lesopbouw

De opbouw van de trainingen is vernieuwd, er zijn nu drie mogelijkheden: Intro, Try-Out en Cyclus, met respectievelijk 1 introductieles, 3 beginnerslessen of 10 specifieke lessen. Meer info vind je op onze site.

Inloopmomenten:

Naast de optie om bij ons binnen te lopen als we open zijn, organiseert Apeldoorn Padel de komende periode meerdere inloopmomenten voor geïnteresseerden. Je kan dan vrijblijvend binnenlopen voor een kennismaking met de accommodatie en de sport padel. In ieder geval blijft 1 baan beschikbaar zodat je ook zelf een balletje kan slaan. De eerste mogelijkheid is op zondag 5 juli van 10.00 – 12.00 uur, vooraf inschrijven is niet nodig.

Parkeren:

Het parkeren van auto’s is alleen toegestaan op de algemene parkeerplaats van ingang Noord. Spelers die op de fiets komen kunnen de fiets wel bij ons pand plaatsen.

Heb jij ook zo’n zin om weer padel te spelen? We zien je graag!

Vlijtseweg 100 t/m 150
7317 AK Apeldoorn

Heropening Apeldoorn Padel vanaf 1 juliHeropening Apeldoorn Padel vanaf 1 juliHeropening Apeldoorn Padel vanaf 1 juli