Ondernemen op Zwitsal

Zwitsal Buitenstad. Dé plek om te ondernemen, te groeien en samen te werken. Waar vroeger al veel ondernomen is, waar productie gedraaid werd en waar mensen de handen samen uit de mouwen staken. De reuring en het ondernemerschap van toen klinken nog steeds door op dit terrein. Het Zwitsal Buitenstad van nu verbindt en faciliteert ondernemers vanuit de hele (Cleantech) regio en daarbuiten en biedt plek in de breedste zin van het woord. Door haar variatie aan gebouwen waar gehuisvest, gewerkt en geïnnoveerd wordt. En ook door het stimuleren van netwerken en de kracht van het clusteren én het organiseren van ontmoetingen. Dit alles komt hier samen. Het terrein wil daarmee de kweekvijver worden, zijn en blijven van nieuwe ideeën en groeiende concepten voor de toekomst van Apeldoorn en de regio. Best een slimme keuze dus. Dat (net)werken op Zwitsal Buitenstad.

Ben je een (creatieve) ondernemer en wil je graag onderdeel worden van ondernemen op Zwitsal Buitenstad? Lees onderstaand de diverse mogelijkheden die het terrein de ondernemers te bieden heeft of kijk op #wijzijnzwitsal wie je voor is gegaan!

Bedrijfsruimtes

Op Zwitsal Buitenstad zijn diverse bedrijfsruimtes te huur: van groot tot klein en over het algemeen in een casco status en zonder installaties, maar het aanbod varieert. De ruimtes kunnen gebruikt worden voor (kleine) productie, atelierruimte, winkelruimte en combinaties hiervan.

Zwitsal Buitenstad is vooral op zoek naar ondernemers in de creatieve en de kleine ambachtelijke maak-industrie. Ondernemers die echt een verdere doorstart met hun bedrijf willen maken, uit hun jasje zijn gegroeid en een nieuw avontuur willen aangaan, zijn meer dan welkom!

Op dit moment werken we dan ook met kortlopende contracten. We willen jou als ondernemer de mogelijkheid bieden om laagdrempelig op te starten, zonder direct “ergens aan vast te zitten”. Daarnaast is het terrein volop in ontwikkeling, waardoor we ook ruimte willen houden voor de toekomst.

Voor informatie over de mogelijkheden neem contact op via Zwitsal Buitenstad.

Ondernemen

Kantoorruimtes

Ben je als ondernemer op zoek naar “iets meer af”? Wil je graag een mooi kantoor met WIFI, verwarming, licht en aanvullende faciliteiten? Neem dan contact op met Impact Plek Apeldoorn voor ruimtes vanaf 10m2. Sinds de zomer van 2019 bouwt Impact Plek aan een bruisende community van ondernemers.

Impact Plek heeft in totaal 23 kantoorruimtes, met verschillende afmetingen. De openingstijden zijn van 9 tot 18 uur en je huurt al een ruimte vanaf €190,- per maand exclusief btw. De extra’s zijn koffie, thee, WIFI, beschikking over spreekkamers en algemene vergaderplek.

Ondernemen

Werkplekken

Ben je toe aan de stap van zolderkamer naar professionele werkplek, maar wil je niet te veel inleveren op flexibiliteit en zoek je een goede betaalbare oplossing? Kijk dan eens bij een van onze ondernemers op Zwitsal Buitenstad. Zij bieden allemaal, op hun eigen manier, met hun eigen stijl en dienstverlening, een compleet verzorgde werkplek aan. Naast de werkplek, bieden deze partijen jou ook toegang tot een nieuw netwerk van ondernemers die actief zijn op het terrein en daarbuiten. Wat wil je nog meer?!

Ondernemen

Vergaderruimtes

Op Zwitsal Buitenstad zijn meerdere manieren van vergaderen en dus vergaderruimtes beschikbaar. Allemaal stuk voor stuk uniek van aard, sfeervol ingericht en voorzien van de benodigde audiovisuele middelen. Verschillende ondernemers bieden deze ruimtes aan voor bijeenkomsten, workshops en andere vormen. Met voldoende gratis parkeergelegenheid en catering op maat zal het aan niets ontbreken. Wil je weten wat het aanbod is? Klik op onderstaande knop.

Ondernemen
Ondernemen

Event locaties

Zwitsal Buitenstad is in de regio dé plek als je iets wilt organiseren. Ten eerste nodigt de uitstraling van het terrein je uit in een andere wereld: weg van het alledaagse in een nieuwe werkelijkheid. Vanuit diverse invalshoeken zijn er activiteiten op het terrein die je event kunnen verrijken of aantrekkelijker maken. Zo zijn er ondernemers op het gebied van energie, recycling, nieuw materiaalgebruik, muziek & dans en sport die een bijzondere setting bieden. Het terrein is voor een brede doelgroep geschikt: van zakelijk event voor grote bedrijven en onderwijsinstellingen tot een parade, vlooienmarkt, festival of concert voor een recreatievere setting. Deze setting kan aangevuld worden met het industriële karakter van de voormalige fabriekspanden of de groene identiteit van het Zwitsal Park!

Wil je meer informatie over het organiseren van een evenement?

Vlijtseweg 100 t/m 150
7317 AK Apeldoorn

info@zwitsalbuitenstad.nl
#WijzijnZwitsal

OndernemenOndernemenOndernemen