Event locaties
op Zwitsal

Een van de aspecten die Zwitsal Buitenstad zo uniek maakt, is het gebruik van het terrein als evenementenlocatie. Omdat het terrein zo uitgestrekt is en zoveel verschillende gebouwen, groene veldjes en hoekjes heeft, is er heel veel mogelijk. Buiten, binnen, van klein tot groot en dan zijn er ook nog eens ondernemers op het terrein die kunnen ondersteunen bij de organisatie. Wat wil je nog meer!

Grootschalige evenementen

Een (grootschalig) evenement organiseren kan zowel in de openbare ruimte als in een van de grote industriële hallen van de gemeente. Naast deze mooie, industriële panden met de vele mogelijkheden heeft Zwitsal Buitenstad nog een uniek aanbod: het grote Zwitsal park waar evenementen zoals Drakenbootfestival, Bevrijdingsfestival en diverse andere festivals jaarlijks terugkeren. Het park kent vele mogelijkheden en ligt aan de Zuidkant van het terrein. Met de ruime parkeermogelijkheden én de centrale ligging is het de aangewezen plek voor een mooi evenement.

Sfeerimpressie

Bekijk hier de verschillende locaties die je kunt afhuren.

Op dit moment zijn er vier event locaties op het terrein

  • De Drieslag op Zwitsal Zuid (deze is ook voor de helft af te huren) (zie pdf Hal 47).
  • Het Zwitsal Park (zoals reeds aangegeven alleen voor grote evenementen buiten, maatwerk).
  • De Extractiehal en de Kathedraal.
Event locaties
Event locaties
Event locaties

Meer informatie

Voor meer informatie over de mogelijkheden, de prijzen en het maken van een afspraak neem je contact op via info@zwitsalbuitenstad.nl of vul je het formulier in.

Heb je ondersteuning nodig bij jouw organisatie? Onderstaand vind je een aantal evenementenorganisaties die verschillende diensten aanbieden op dit vlak:

Kleinschalige evenementen

Een (kleinschalig) evenement organiseren kan ook bij een van de ondernemers op het terrein. Zij bieden prachtige ruimtes aan met een breed scala aan voorzieningen. Bekijk onderstaand via de algemene informatie per ondernemer naar de mogelijkheden. Hier vind je ook de contactgegevens:

Event locaties

Vlijtseweg 100 t/m 150
7317 AK Apeldoorn

info@zwitsalbuitenstad.nl
#WijzijnZwitsal

Event locatiesEvent locatiesEvent locaties