Vergaderruimtes
op Zwitsal

Omdat op Zwitsal Apeldoorn in de tijd meerdere bedrijven gehuisvest zijn geweest, beschikt het terrein over verschillende vormen van vergaderruimtes, verspreid over het terrein. Het mooie is dat deze plekken afgelopen jaren ook weer tot leven zijn gekomen. De huidige ondernemers verhuren ze voor laagdrempelige prijzen, met vele mogelijkheden daaromheen. Er wordt 100% meegedacht met de klant, dat onderscheidt #wijzijnzwitsal! Onderstaand lees je hoe ze dat doen.

Stoom

STOOM is een evenementenlocatie met een eigen bar, dus een ideale ruimte voor een gezellige naborrel met borrelplanken of andere hapjes na een vergadering, trainingssessie of teambuildingdag in een mooie industriële ruimte. STOOM biedt een totaalpakket en zorgt graag dat het de gasten aan niets ontbreekt. De gasten die bij ons geweest zijn komen graag terug en dáár doen we het voor!

STOOM heeft diverse vergaderruimtes en biedt diverse vergaderarrangementen aan. Dit is mogelijk op elk tijdstip van de dag en in overleg. Afhankelijk van de tijdsduur bieden we op maat gemaakte vergaderarrangementen aan.

Openingstijden: flexibel.
Faciliteiten: moderne faciliteiten zoals een geluidsinstallatie, microfoons, beamer, flip-over etc.
Overig: er zijn diverse vergaderarrangementen waarbij alle F&B mogelijk is. Onbeperkt koffie/thee/water en bijvoorbeeld inclusief een heerlijke lunch, een afsluitende borrel of zelfs een diner.

Vergaderruimtes
Stoom-2
Vergaderruimtes
Vergaderruimtes

Plek Apeldoorn

De werk- vergader- en inspiratieruimtes van Plek zijn ruim, multifunctioneel en circulair ingericht. Plek is laagdrempelig, de ruimtes hebben een warme uitstraling en voelen aan als thuis. Hierdoor haal je meer uit je zakelijke meeting.

Wil jij jouw event, vergadering, workshop, training of coachingsgesprek net even wat anders invullen? Dan moet je bij Plek zijn. Speels, uniek en circulair ingericht, in het oude laboratorium van de Zwitsal fabriek. De locatie kan ook in zijn geheel gehuurd worden: dan beschik je over een grote plenaire ruimte met drie subruimtes.

Openingstijden: flexibel.
Faciliteiten: duurzame en lokale catering, beamer, scherm, geluid, brown paper & stiften.
Overig: eventmanager en meedenkkracht.

Het Element

Wil je voor je creatieve bijeenkomsten graag even buiten de muren van hun organisatie gaan? Bijvoorbeeld voor een creatieve sessie over innovatie met je team of een lezing over blockchain? Organiseer je bijeenkomst in het Element. Waar gewenst, kunnen ondernemers uit het Element ook een deel van de inhoud, een creatieve sessie, of procesbegeleiding verzorgen.

1 vergaderruimte, capaciteit 10 personen (Coronaproof) tot 30 personen

Openingstijden: ma-vrij van 9-18, andere tijden in overleg.
Faciliteiten: koffie/thee/wifi, mogelijkheid tot huren flip-over en beamer.
Overig: creatieve procesbegeleiding (denk aan: warming up groep, een workshop of een lezing).

Vergaderruimtes
Vergaderruimtes

Energiefabriek, Ondernemershuis

Vergaderen met uitzicht op groen, in een dynamische setting. Veel eigen inbreng mogelijk.

2 vergaderruimtes 15-40 personen

Openingstijden: in overleg 24/7.
Faciliteiten: koffie, thee, beamer, geluidsinstallatie, live verbinding. Diverse faciliteiten mogelijk in overleg. F&B kan verzorgd worden.
Overig: prijs vanaf euro 150,- / dagdeel.

Vlijtseweg 100 t/m 150
7317 AK Apeldoorn

VergaderruimtesVergaderruimtesVergaderruimtes