Vergaderruimtes
op Zwitsal

Omdat op Zwitsal Buitenstad in de tijd meerdere bedrijven gehuisvest zijn geweest, beschikt het terrein over verschillende vormen van vergaderruimtes, verspreid over het terrein. Het mooie is dat deze plekken afgelopen jaren ook weer tot leven zijn gekomen. De huidige ondernemers verhuren ze voor laagdrempelige prijzen, met vele mogelijkheden daaromheen. Er wordt 100% meegedacht met de klant, dat onderscheidt #wijzijnzwitsal! Onderstaand lees je hoe ze dat doen.

Stoom

STOOM is een evenementenlocatie met een eigen bar, dus een ideale ruimte voor een gezellige naborrel met borrelplanken of andere hapjes na een vergadering, trainingssessie of teambuildingdag in een mooie industriële ruimte. STOOM biedt een totaalpakket en zorgt graag dat het de gasten aan niets ontbreekt. De gasten die bij ons geweest zijn komen graag terug en dáár doen we het voor!

STOOM heeft diverse vergaderruimtes en biedt diverse vergaderarrangementen aan. Dit is mogelijk op elk tijdstip van de dag en in overleg. Afhankelijk van de tijdsduur bieden we op maat gemaakte vergaderarrangementen aan.

Openingstijden: flexibel.
Faciliteiten: moderne faciliteiten zoals een geluidsinstallatie, microfoons, beamer, flip-over etc.
Overig: er zijn diverse vergaderarrangementen waarbij alle F&B mogelijk is. Onbeperkt koffie/thee/water en bijvoorbeeld inclusief een heerlijke lunch, een afsluitende borrel of zelfs een diner.

Vergaderruimtes
Stoom-2
Vergaderruimtes

Energiefabriek, Ondernemershuis

Vergaderen met uitzicht op groen, in een dynamische setting. Veel eigen inbreng mogelijk.

2 vergaderruimtes 15-40 personen

Openingstijden: in overleg 24/7.
Faciliteiten: koffie, thee, beamer, geluidsinstallatie, live verbinding. Diverse faciliteiten mogelijk in overleg. F&B kan verzorgd worden.
Overig: prijs vanaf euro 150,- / dagdeel.

Vlijtseweg 100 t/m 150
7317 AK Apeldoorn

info@zwitsalbuitenstad.nl
#WijzijnZwitsal

VergaderruimtesVergaderruimtesVergaderruimtes