Werkplekken
op Zwitsal

Ben je toe aan de stap van zolderkamer naar professionele werkplek, maar wil je niet te veel inleveren op flexibiliteit en zoek je een goede betaalbare oplossing? Kijk dan eens bij een van onze ondernemers op Zwitsal Apeldoorn. Zij bieden allemaal, op hun eigen manier, met hun eigen stijl en dienstverlening, een compleet verzorgde werkplek aan. Naast de werkplek, bieden deze partijen jou ook toegang tot een nieuw netwerk van ondernemers die actief zijn op het terrein en daarbuiten. Wat wil je nog meer?!

Plek Apeldoorn

Plek biedt ruimte aan flexwerkers in de breedste zin van het woord. Van een strippenkaart die je per dagdeel van 4 uur mag gebruiken tot een voltijds abonnement: alle varianten zijn mogelijk. Daarbij heeft Plek een persoonlijke sfeer met dagelijks een host aanwezig die iedereen faciliteert in wensen en behoeften. En met de lichte ruimtes, het mooi terras én de groeiende community van verschillende professionals is het een thuishaven voor iedereen. De eigenaren van Plek streven een circulaire en dus duurzame bedrijfsvoering na: in de inrichting, hun filosofie en in alles wat ze (gaan) doen.

22 Werkplekken
Incl. Koffie & wifi
8.30 – 18.00 uur
Vanaf €80 p.m.
Werkplekken
Werkplekken

Stoom

STOOM biedt een beperkt aantal flex werkplekken aan in een industriële werk-omgeving. Ben je startende ondernemer of zoek je een flexibele werkplek waar je zo aan de slag kunt? Dat kan! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

6 Werkplekken
Incl. Koffie & Wifi

Energiefabriek Apeldoorn

Zoek je een no nonsense werkruimte en collega’s die een link voelen met Cleantech, dan ben je bij de Energiefabriek aan het goede adres.

30 Werkplekken
Incl. Koffie & Wifi
Flexibel
Vanaf €100 p.m.
Werkplekken

Vlijtseweg 100 t/m 150
7317 AK Apeldoorn

WerkplekkenWerkplekkenWerkplekken