Apeldoorn Padel

Apeldoorn Padel

Welkom bij Apeldoorn Padel. Kom jij ook padel spelen? In een voormalige grote opslaghal op Zwitsal Noord hebben wij een mooie en gezellige indoor padelaccommodatie gerealiseerd, voorzien van 3 padelbanen (2 standaard banen voor dubbelspel en 1 baan voor enkelspel) met behoud van de industriële look van het pand.

Unieke racketsport

Padel is een unieke racketsport met een eigen identiteit en cultuur. Je speelt padel op een padelbaan met daaromheen wanden van glas en hekwerk. In het midden is een net en de puntentelling komt overeen met die van tennis. Padel speel je als dubbel, 2 tegen 2 en soms ook 1 tegen 1 zoals bij ons. Padel is momenteel de snelstgroeiende sport ter wereld. En vooral: Padel is voor iedereen en voor alle leeftijden.

Apeldoorn Padel

Lessen

Naast de verhuur van de padelbanen (en eventueel rackets) verzorgen wij lessen om jouw spel te verbeteren en kunnen wij adviseren bij de aanschaf van materiaal in onze winkel. Uiteraard organiseren wij regelmatig interne en open toernooien en diverse evenementen, daarnaast kunnen onze spelers meedoen met de landelijke competities. Graag verbinden wij onze spelers met anderen (bv. via WhatsApp groepen) zodat iedereen snel opgenomen wordt in de club en veel kan spelen.

Horecavoorziening

Wij beschikken over een eigen horecavoorziening met gezellige bar, ruime zitplekken (o.a. loungebanken) en een overdekt terras. De locatie is daarmee ook geschikt voor specifieke sportieve bijeenkomsten zoals een familie/verjaardagsfeest, uitje met vrienden/collega’s (vrijmibo) etc.

Padel staat bovenal voor plezier en sportiviteit. Dus, wanneer kom jij padel spelen? Wij zien je graag!

Apeldoorn Padel

Vlijtseweg 100 t/m 150
7317 AK Apeldoorn

Apeldoorn PadelApeldoorn PadelApeldoorn Padel