BerndTeuleDesign

BerndTeuleDesign

BerndTeuleDesign ontwikkelt en ontwerpt producten door gebruik te maken van ‘design thinking’ en door praktisch te bouwen, te proberen en te testen: ‘design thinking and tinkering’.

Deens/Nederlandse signatuur

Tijdens het ontwikkelingsproces werken wij nauw samen met een team van specialisten in Nederland en Denemarken. Hierdoor krijgen onze ontwerpen een typische Deens/Nederlandse signatuur.

BerndTeuleDesign is gespecialiseerd in het ontwikkelen van gebruiksproducten. Denk hierbij aan woonaccessoires zoals lampen, tafels of kachel-accessoires. Daarnaast ontwikkelen wij ‘instore’ materialen voor de retail, verkoop-displays en Shop-In-Sop concepten.

Naast het ontwerpen en ontwikkelen van deze producten is het onze ambitie om ons verder te specialiseren in duurzaam en circulair ontwerpen. Dit doen we door bijvoorbeeld samen te werken met Vivatec en Foenix in Apeldoorn en SEP Nord in Denemarken. Samen ontwikkelen wij circulair geproduceerde producten waarbij we zoveel mogelijk gebruik maken van afvalstromen.

Neem contact met ons op als je een product wilt ontwikkelen en/of verder wilt kijken hoe je jouw product of bedrijf meer duurzaam en circulair kunt maken. We gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bekijken en tot een samenwerking te komen.

Vlijtseweg 100 t/m 150
7317 AK Apeldoorn

BerndTeuleDesignBerndTeuleDesignBerndTeuleDesign