Energiefabriek Apeldoorn

Energiefabriek Apeldoorn

Stichting Energiefabriek Apeldoorn is een groep van energieke Apeldoorners die willen bijdragen aan een gezonde, energieke en toekomstbestendige stad! Wij werken samen, zoeken verbinding met andere initiatieven in onze stad en koppelen kennis aan actie.

Verbinden van denken en doen

De mensen van de EFA hebben een achtergrond in organisatieverandering, techniek, innovatie, cultuur en financiën. Wij zetten deze kennis in om initiatieven in Apeldoorn sterker te maken. We zetten ons brede netwerk in Apeldoorn in en weten daardoor de verbinding te leggen tussen verschillende partijen en geledingen. Steeds weer proberen we denken en doen te verbinden.

Onze thuisbasis is het Zwitsal terrein. Daar hebben wij bijvoorbeeld de basis gelegd voor de realisatie van AREA55, dat sinds dit voorjaar is overgegaan in de Vereniging NewTechPark. Hier komen denken (ontwikkeling nieuwe technologie en techniekonderwijs) en doen (nieuwe producten maken, samenwerkingsprojecten en arbeidsreïntegratie met mensen) samen in 1 van de monumentale fabriekshallen van het Zwitsal terrein.

Wij zetten ons met name in op de volgende gebieden:

  • Versnellen van de energietransitie
  • Versterken van (circulair) ondernemerschap
  • Vergroten van kansgelijkheid

Mocht je een initiatief op een van deze gebieden hebben en graag eens willen sparren om het sterker te maken, neemt dan contact met ons op.

Contact

Vlijtseweg 144
7317 AK Apeldoorn

Vlijtseweg 100 t/m 150
7317 AK Apeldoorn

Energiefabriek ApeldoornEnergiefabriek ApeldoornEnergiefabriek Apeldoorn