Future life research

Future life research

Future Life Research BV is een klein bedrijf met grote ambities. Onze missie: wereldwijde verdubbeling van positief gedrag, bereikt in 2030. Deze missie is geïnspireerd door de Social Development Goals (SDG’s), die een einde moeten maken aan armoede, ongelijkheid en klimaatverandering. Wij stimuleren mensen en organisaties zich voor te bereiden op het onbekende. Door oplossingen te vinden voor nog onbekende problemen. Dit doen we door wetenschappelijk onderzoek en via het innovatieve Interactive Micro Learning.

Innovatieve webapps voor persoonlijke ontwikkeling

Op basis van wetenschappelijk onderzoek heeft FLR twee webapps ontwikkeld voor persoonlijke ontwikkeling:

  • MooierMens.app: voor organisaties en opleidingsinstituten: Meet, bespreek en ontwikkel de acties voor een betere wereld (SDG’s), integriteit en persoonlijk leiderschap. Maak jezelf een mooier mens!
  • Leerbaas.app: voor scholen: Meet, bespreek en ontwikkel metacognitieve vaardigheden als zelfregulerend leren, creatief vermogen en burgerschap bij 10- tot 18-jarigen. Voor een veranderende wereld!

MooierMens.app is een innovatieve webapp voor positief gedrag en integriteit. De webapp heeft een aanbod van leuke en praktische oefeningen, die gelijk in de praktijk gebracht kunnen worden. MooierMens.app is voor iedereen die aan het eigen positieve gedrag wil werken: organisaties/bedrijven, opleidingsinstituten en individuen. Voor bedrijven en organisaties bieden we vier programma’s gericht op gedragsverandering. De programma’s hebben thema’s als Social Development Goals, een positief, moreel werkklimaat en persoonlijk leiderschap. Meer weten? Kijk op MooierMens.app/zakelijk.

Leerbaas.app is speciaal ontwikkeld voor scholieren en studenten in de leeftijd van 10 t/m 18 jaar. De webapp kan gebruikt worden op de basisschool (bovenbouw), voortgezet onderwijs en MBO. Leerbaas.app is ook geschikt voor huiswerkinstituten. Leerbaas.app gaat uit van dezelfde principes als MooierMens.app. De app biedt draagt in het bijzonder bij aan het ontwikkelen van metacognitieve competenties en burgerschapsvaardigheden. Zo krijgen leerlingen en studenten meer inzicht in wat zij zelf kunnen doen voor hun eigen toekomst en voor een betere wereld. Informeer naar de mogelijkheden voor jouw school via Leerbaas.app/contact.

Vlijtseweg 100 t/m 150
7317 AK Apeldoorn

Future life researchFuture life researchFuture life research