Lab 1538

Lab 1538

Jouw organisatie wil zich ontwikkelen. Maar waarheen eigenlijk? En hoe kom je daar? Wat zijn de eerste stappen? Hoe houd je de vaart erin? Hoe houd je de mensen aan boord? En hoe breng je jouw boodschap krachtig over? Of het nu om de strategische richting van de organisatie of de ontwikkeling van één afdeling gaat: Lab 1538 helpt je bij het beantwoorden van deze vragen.

Concrete plannen smeden – organisatieadvies

Je wilt ontwikkelen, maar weet nog niet exact waar naartoe en hoe je er komt. Lab 1538 begeleidt jouw organisatie bij het doorgronden van het ontwikkelvraagstuk. Dat doen we door het vraagstuk te ontwarren tot de essentie en vervolgens tot een concreet plan te smeden. Mijn aanpak gaat uit van een helder doel dat we stap voor stap bereiken en het is altijd ‘op maat’: samen kijken we wat er nodig is. Dat is een proces van continu uitproberen, evalueren en bijsturen, totdat de puzzelstukken op hun plek vallen.

“Ik haal inspiratie uit verandermanagement, 21e eeuws (‘cyaan’) organiseren (zelforganisatie, waardegedreven en menselijk). Ik pas technieken toe vanuit onder andere procesanalyse, innovatie, systemisch werken, agile werken, sociocratie en diverse creatieve en visuele werkvormen.”

Lab 1538

Gereedschap voor een ijzersterk verhaal – illustraties

Jouw ideeën en inzichten zet je op papier. Maar met alleen tekst komt jouw boodschap niet goed over bij jouw doelgroep. Door illustraties kom je tot de kern en gaat jouw boodschap leven. Lab 1538 vat het vraagstuk visueel en verhalend voor je samen in simpele iconen direct tijdens een bijeenkomst, of uitgebreider in een poster of andere presentatievorm. Mijn ervaring leert dat illustraties de boodschap duidelijker maken, het gesprek ondersteunen en het ‘werk’ gewoonweg leuker maken. Lab 1538 biedt het gereedschap voor een ijzersterke presentatie.

Vlijtseweg 100 t/m 150
7317 AK Apeldoorn

info@zwitsalbuitenstad.nl
#WijzijnZwitsal

Lab 1538Lab 1538Lab 1538