Lay3rs

Lay3rs

Bij Lay3rs doen we alles op het gebied van 3D printen. Van print- en ontwerpservice tot de verkoop van 3D printers en filamenten.

Smart industry solutions

De 3D printer zal onze wereld veranderen op gebied van product design, ontwikkeling en productie. Door de steeds vernieuwende technologie en materialen, intelligentie van software en toegankelijkheid van de gebruikersinterface, zullen de toepassingen met 3D printen de komende vijf jaar zowel voor de consument, als wel het bedrijfsleven, een enorm belangrijke plek in gaan nemen. De 3D printer zal niet alleen zijn rol spelen in productontwikkeling en prototyping, maar in het produceren van gepersonaliseerde eindproducten. Er komt een tijdperk dat je alleen nog produceert op het moment dat je het nodig hebt, op de plek dat je het nodig hebt, met materialen die je op dat moment nodig hebt. Dat is misschien wel in je eigen huiskamer, maar kan ook op gecentraliseerde productielocaties dichtbij de klanten. Dit zal ook een grote impact zal hebben op voorraad beheer en logistieke processen.

Lay3rs 3dprinting is gespecialiseerd in de hele waardeketen van ‘idee tot eindproduct’. Als marktleider in Nederland zullen wij de gevestigde maakindustrie ondersteunen in deze belangrijke transformatie van produceren met behulp van 3dprinting.

Kom gerust bij ons binnen wandelen om onze 3D printers aan het werk te zien en de mogelijkheden te ontdekken.

Vlijtseweg 100 t/m 150
7317 AK Apeldoorn

Lay3rsLay3rsLay3rs