Zwitsalhal

Zwitsalhal

De Zwitsalhal bevindt zich op het Zwitsalterrein. Op dit voormalig fabrieksterrein werden vroegen de verzorgingsproducten van Zwitsal gemaakt. Inmiddels een bruisende plek vol ondernemers. Sinds dit jaar is de – direct al – populaire evenementenlocatie ‘De Zwitsalhal’ geopend. Een volledig ingerichte evenementenlocatie waar ontzettend veel mogelijk is en kwaliteit & creativiteit centraal staan.

Van congres tot presentatie

De Zwitsalhal is geschikt voor vele soorten evenementen. Denk aan congressen, feesten, diners en presentaties. De locatie is opgedeeld in drie verschillende hallen die schaalbaar zijn voor elke groepsgrote. De entreehal, de foyer & de blackbox. Door de flexibele opstelling kunnen wij groepen ontvangen tot 500 bezoekers. Tevens beschikt de locatie over een buitenterrein die bij uw evenement te betrekken is. Ook voor evenementen waarbij subruimtes nodig zijn is deze locatie geschikt. Mocht u meer dan drie sub ruimtes nodig hebben werken wij samen met de diverse ondernemers op het terrein en hebben wij tot 14 sub ruimtes extra tot onze beschikking.

Zwitsalhal_21-april-2022_WJ6_3149_©willemjandebruin-fotografie_2500px

In het kort

– Gratis parkeerplekken tot 450 auto’s
– Centraal gelegen in het land
– Diverse ruimtes met uiteenlopende mogelijkheden
– Perfect bereikbaar met het OV en via de A1
– Altijd een creatief en uniek event
– Enthousiast team met ruime ervaring

Leuk!

Dus bent u zoek naar de locatie voor uw (hybride) evenement, congres, feest of vergadering dan ben je bij de Zwitsalhal aan het juiste adres! We kijken graag samen met je naar de mogelijkheden.

Zwitsalhal_21-april-2022_WJ6_3356_©willemjandebruin-fotografie_2500px

Vlijtseweg 100 t/m 150
7317 AK Apeldoorn

info@zwitsalbuitenstad.nl
#WijzijnZwitsal

ZwitsalhalZwitsalhalZwitsalhal